Crin Antonescu, copreşedinte USL

"Programul economic al USL e un program ce poate fi pus în discuţie, dar nu poate primi acuza tradiţională de populism".

Copreşedintele USL, Crin Antonescu a declarat, vineri, cu ocazia lansării programului economic al Uniunii Social Liberale, că acest program nu poate fi acuzat de populism.


"Programul economic al USL e un program ce poate fi pus în discuţie, dar nu poate primi acuza tradiţională de populism. Pentru prima oară, e un program care nu promite românilor nu ştiu ce salariu, nu ştiu ce pensie, în două luni, în şase luni sau un an", a susţinut  Crin Antonescu.


Liderul liberalilor a mai spus că programul la care au lucrat toate cele trei formaţiuni politice, PNL, PSD şi PC, porneşte de la situaţia actuală a României.


Antonescu  a subliniat că este unul dintre  programele economice care sunt prezentate public,  cel mai devreme,  în raport cu data oficiala a alegerilor, fapt ce reprezintă "un risc asumat pentru USL".


"Şi în 1996, şi în 2000, şi în 2004, acest tip de programe veneau undeva în primăvara anului electoral cu alegeri locale şi generale. Iată unul care vine mai devreme - e un risc pentru noi pe care ni-l asumam, pentru că întrebările mediului de afaceri, salariaţilor, pensionarilor, cetăţenilor români sunt presante şi au nevoie acum de discuţii concrete", a spus acesta.

              
Liderul USL a accentuat ideea potrivit căreia,  programul economic prezentat, vineri, este unul concret, care face o serie de opţiuni clare în privinţa impozitării -de exemplu- un  program care poate fi însă contrazis, contestat,  ori pus în discuţie.

            


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 27 Mai 2011
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste