Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL

Delegaţii la Congresul PNL l-au desemnat prin vot pe Florin Cîțu la funcția de președinte al PNL, în detrimentul celui care a condus până astăzi PNL, Ludovic Orban.

Actualul premier Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Delegaţii la Congresul PNL l-au desemnat prin vot în detrimentul celui care a condus până astăzi PNL, Ludovic Orban. Ce au avut de spus învingătorul şi învinsul după aflarea rezultatelor ne spune acum în direct redactorul nostru Andrei Şerban.

Reporter: Bună seara! Noul preşedinte al PNL, premierul Florin Cîţu, a spus că votul obţinut îl onorează, va milita pentru un partid unit, va continua lupta împotriva PSD şi va schimba România în bine.

Florin Cîţu: Vă promit că voi fi preşedintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine aţi votat astăzi. Să ştiţi că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare, este o mişcare care începe cu PNL şi o mişcare care va schimba România în bine şi împreună construim România Liberală.

Ludovic Orban l-a felicitat pe contracandidatul său şi a declarat că va continua să acţioneze pentru apărarea valorilor liberale.

Ludovic Orban şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban: Vreau să vă anunţ de acuma că demisia mea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor va fi luni la prima oră pe masa preşedintelui ales, Florin Cîţu. Si vreau să vă mai spun un lucru: din momentul de faţă, între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat.

Mâine va avea loc, tot aici, la Romexpo, Consiliul Naţional al PNL, care îi va alege pe prim-vicepreşedinţii şi pe vicepreşedinţii partidului, din echipa lui Florin Cîţu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 25 Septembrie 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste