Proteste la intrarea în Romexpo, unde se desfăşoară congresul PNL

Membrii PNL sunt întâmpinați la intrarea Romexpo de două proteste: unul organizat de membrii Declic și celălalt grup format din oameni nemulțumiţi de nivelul de trai.

Delegaţii liberali au fost primiţi şi cu proteste. Sunt oameni nemulţumiţi de scăderea puterii de cumpărare şi de creşterea tarifelor la energie.

La Romexpo au venit, neinvitaţi şi reprezentanţii Declic pentru a cere desfiinţarea Secţiei Speciale de investigare a Magistraţilor.

Reporterul RRA, Adriana Turea, este şi ea acolo. Are acum detalii în direct. Adriana, bună dimineaţa!

Reporter: Bună dimineaţa! Membrii PNL sunt întâmpinați la intrarea Romexpo de două proteste cu câteva zeci de oameni: unul organizat de membrii Declic și celălalt grup este format din oameni nemulțumiţi de condițiile de trai.

Am întâlnit un cuplu nemulțumit că nu-şi poate organiza nunta. Un alt tânăr spune că a terminat facultatea și nu poate profesa.

Cei care protestează au pancarte pe care scrie că energia electrică s-a scumpit, că s-au scumpit produsele alimentare de baltă și că la iarnă vor sta în frig.

Am întâlnit două persoane care au venit să joace joace golf, iar membrii Declic au adus un ciolan de mari dimensiuni, de peste 2,5 metri.

Ei vor ca membrii PNL să vadă ciolanul şi mesajul care este pe el: "După ce vă împărțiți ciolanul, desfiinţaţi secția specială".

Cu puțin timp în urmă au venit și două persoane care cer demisia premierului Florin Cîțu, iar alte două au venit cu o pancartă pe care scrie "Florin Cîțu pentru noi este Liviu Dragnea doi".

În acest moment, pe Bulevardul Expoziției se circulă greu, cu dificultate.

Membrii PNL vin cu autocarele și cu mașinile personale și din această cauză s-a făcut aglomerație, este aglomerație pe bulevard. Cam acestea sunt informațiile, de aici, pentru moment.


 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 25 Septembrie 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste