PSD Timiș marchează Ziua Europei

Social-democraţii i-au întrebat pe timişoreni, de 9 Mai, despre priorităţile României în cadrul PNRR.

Organizaţia judeţeană PSD Timiş a marcat Ziua Europei, duminică, în Piaţa Libertăţii din Timişoara, prin acţiuni interactive, care s-au desfăşurat pe parcursul mai multor ore, în cadrul cărora zeci de cetăţeni şi-au exprimat opiniile, în scris, despre priorităţile pe care România trebuie să le cuprindă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), au anunţat social-democraţii timişeni, citați de Agerpres.

Manifestarea desfăşurată duminică de PSD Timiş se înscrie într-o acţiune mai amplă derulată împreună cu organizaţia PES Activists România.

Astfel, PES Activists România a marcat duminică Ziua Europei, în mod similar, în mai multe localităţi din ţară unde are reprezentanţi, românii fiind invitaţi să îşi exprime opinia privind viitorul României în Uniunea Europeana şi obiectivele care trebuie atinse prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

PSD organizează duminică, la Snagov, şi un eveniment inclus în agenda oficială europeană a conferinţelor privind viitorul UE, la care vor participa lideri ai PSD, comisari europeni, reprezentanţi ai societăţii civile, lideri sindicali şi ai mediului patronal şi universitari. Împreună cu activiştii PES prezenţi la eveniment va fi setat un plan european pentru România, se mai menţionează într-o într-o postare pe facebook a PSD Timiş.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 9 Mai 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste