PSD cere comisie parlamentară de anchetă privind raportările cifrelor pandemiei

Purtătorul de cuvânt al PSD, Senatorul Radu Oprea, afirmă că parlamentarii USR-PLUS au obligaţia să susţină acest demers, pentru clarificarea tuturor informaţiilor apărute în spaţiul public pe această temă.

Social-democraţii insistă să fie constituită o comisie parlamentară de anchetă privind modul cum s-au raportat public cifrele în timpul pandemiei.

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, afirmă că parlamentarii USR PLUS au obligaţia să susţină acest demers, pentru clarificarea tuturor informaţiilor apărute în spaţiul public pe această temă.

Radu Oprea: Singura variantă pentru USR PLUS este ca, astăzi, în şedinţa Biroului permanent reunit, să fie de acord cu constituirea acestei comisii de anchetă şi cu suplimentarea referitoare la datele privitoare la numărul deceselor din România. Este singurul fel în care USR PLUS poate arăta că sunt consecvenţi cu transparenţa pe care tot o clamează. Şi nu este o datorie faţă de PSD; este o datorie faţă de cetăţenii României. Trebuie să vină astăzi şi să voteze constituirea acestei comisii de anchetă, pentru aflarea adevărului pe care tot îl clamează.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 19 Aprilie 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste