Ministrul Sănătății, revocat din funcție

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost revocat din funcție.

UPDATE Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Premierul Florin Cîţu şi vicepremierul Daniel Barna au avut o primă întâlnire la Palatul Victoria, pentru a discuta despre situaţia din sănătate şi totodată despre revocarea ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Se pare că lucrurile sunt pecetluite în ceea ce îl priveşte pe Vlad Voiculescu şi documentele de revocare ar urma să fie trimise chiar astăzi spre Platul Cotroceni.

De asemenea, premierul urmăreşte totodată şi intenţionează şi demiterea din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii a Andreei Moldovan.

Deciziile, probabil, după ce se vor lua vor fi şi publicate în Monitorul Oficial.

Deşi demiterea ministrului sănătăţii Vlad Voiculescu a fost în discuţie de mai multe ori în ultima perioadă, după incidentele de la spitalele din Bucureşti, Foişor şi "Victor Babeş", coaliţia de guvernare i-a menţinut sprijinul.

Atât Dan Barna, cât şi Ludovic Orban precizau că nu este luată în calcul remanierea niciunui membru al cabinetului Cîţu, subliniind că schimbarea din funcţie a unui ministru este atributului şefului executivului.

Între timp, aseară a fost publicat în Monitorul Oficial un ordin al Ministerului Sănătăţii prin care se modifică criteriile de carantinare a unei localităţi, subiect care a generat potrivit surselor guvernamentale nemulţumirea premierului că nu a fost consultat.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Aprilie 2021
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste