Emil Boc: Adrian Severin este simbolul social-democraţilor români pe plan extern

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, mai mulţi miniştrii, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, au participat, sâmbătă, la alegea liderului filialei Argeş PDL.

Adrian Severin a "exportat"  corupţia PSD în Parlamentul European şi în Uniunea Europeană, a declarat, sâmbătă, liderul democrat-liberal, Emil Boc.

 

 

"Severin este simbolul PSD în Europa, i-a îngrozit şi pe socialiştii europeni. Acesta este simbolul PSD astăzi în Uniunea Europeană. (...) Atunci cine ne dă lecţii de morală în această ţară? Ponta, Severin, Antonescu? Cred că ei au făcut infinit mai mult rău României prin poziţia faţă de Adrian Severin decât orice alt demers intern din ultimii zece ani", a mai spus Emil Boc.

 

 

 

El a criticat  Opoziţia afirmând că,  PNL s-a predat social democraţilor, încetând astfel să mai fie de o formaţiune de dreapta.

 

 

 

"Acum ne uităm la alianţa socialistă - eu i-am spus şi îi voi spune în permanenţă în acest fel, pentru că PNL s-a predat definitiv în braţele lui Iliescu, Năstase, Ponta, Hrebenciuc şi alţii, au încetat să mai fie partid de dreapta - dar încearcă să ne dea lecţii de morală cei din alianţa socialistă. Şi cred că nu sunt în măsură să facă acest lucru", a spus preşedintele PD-L.

 

 

 

La Piteşti, Emil Boc i-a criticat pe social democraţi şi pentru modul în care  au reacţionat în cazul arestării preventive a preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.

 

 


"Imaginea liderilor PSD făcând scut împotriva justiţiei pe treptele sediului PSD Argeş reprezintă emblema PSD din acest moment. Aceasta este adevărata lor faţă, oprind justiţia să-şi facă datoria, aşa cum au încercat să o facă la Argeş. Niciodată PDL nu a împiedicat actul de justiţie", a susţinujt premierul.

 

 

 

Câştigarea viitoarelor alegeri, obiectiv PDL

 

 

 

Emil Boc le-a spus celor prezenţi  că un obiectiv important pentru PDL este câştigarea alegerilor, însă pentru aceasta se cere "modernizarea" partidului.

 

 

 

"Avem două mari obligaţii în faţa românilor. Ca principal partid, să asigurăm relansarea economică după ce am luat măsurile dificile, iar semnele bune încep să se înmulţească în economie. În al doilea rând, aici în partid, avem nevoie să ne modernizăm şi noi. Nu putem cere ca doar ţara să se schimbe, fără ca partidul să nu urmeze şi el un proces de modernizare, iar acum este momentul în care, dat fiind congresul din mai, trebuie să modernizăm partidul", a mai spus premierul.

 

 

La alegerile pentru şefia partidului din Argeş, desfăşurate la Piteşti, senatorul Mircea Andrei a fost candidat unic pentru funcţia de preşedinte al PDL Argeş.
 El a asigurat şi în ultimile zece luni interimatul în cadrul acestei formaţiuni, după ce fostul preşedinte, Cristian Boureanu, a demisionat, motivând că Biroul Permanent Naţional consideră rezultatele electorale ale filialei pe care o conducea, drept slabe.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 26 Martie 2011
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste