PSD îi cere demisia ministrului Sănătății

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, îi cere cere demisia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru și anunță că PSD intenţionează să depună mai multe moţiuni simple.

Social-democraţii intenţionează să depună în perioada următoare mai multe moţiuni simple împotriva miniştrilor Muncii, Educaţiei, Afacerilor Interne şi Sănătăţii, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al partidului.

Lucian Romaşcanu a precizat că guvernul liberal a întârziat sau nu a plătit şomajul tehnic promis angajaţilor şi acuză că nu s-au plătit nici indemnizaţiile pentru concediul de îngrijire a copilului; nici medicii nu au primit bonificaţiile promise de guvernanţi pentru riscul de a fi în prima linie a combaterii COVID-19, spune Lucian Romaşcanu, care cere demisia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru:

Lucian Romaşcanu: Există un anunţ al domnului ministru Tătaru cum că vineri s-ar fi dat banii către direcţiile de sănătate. Cum i-a dat? Pentru că a spus cui numai puţine zile în urmă că niciun spital judeţean şi niciun spital nu au trimis tabelele şi nu au cerut aceste sume. Este o minciună şi pentru asta domnul Tătaru trebuie să-şi dea demisia, pentru că nu este prima şi nici singura minciună. Nu uităm prostia cu carantinarea forţată a bătrânilor pusă în cârca domnului Cercel, şcolile din Franţa ş.a.m.d.

PSD cere, totodată, şi demisia ministrului finanţelor, Florin Cîţu, mai spune Lucian Romaşcanu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 17 Mai 2020
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste