Președintele Iohannis: PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, susţinând că PSD a ajutat UDMR să treacă acest act normativ în Camera Deputaţilor.

Într- o declarație de presă, președintele Klaus Iohannis a acuzat PSD că ar fi ajutat UDMR să treacă tacit proiectul privind  autonomia Ţinutului Secuiesc.

Klaus Iohannis: Jó napot kívánok, PSD! Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României! PSD-ul a ajutat UDMR-ul să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă ţinutului secuiesc.

Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi - eu, Guvernul, celelalte autorități - ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD-ul, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul ungurilor!

Jó napot, Ciolacu. Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri?

Vedeți, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică PSD-istă.

De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate

Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică PSD-istă să hotărască  împotriva României și împotriva românilor!

Este inadmisibil așa ceva și până când sunt eu președintele României, o astfel de lege nu va exista! Vă mulțumesc!

Video: Declarația de presă a președintelui Klaus Iohannis


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 29 Aprilie 2020
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste