De luni intră în vigoare restricții de circulație

În încercarea de a limita răspândireae Coronavirus, autorităţile au stabilit o serie de restricţii de circulaţie a persoanelor care vor intra în vigoare de mâine.

România a ajuns la 433 de cazuri de COVID-19 şi a înregistrat şi primele două decese.

În încercarea de a limita răspândireae virusului autorităţile au stabilit o serie de restricţii de circulaţie a persoanelor care vor intra în vigoare de mâine.

Pe timpul nopţii, între orele 22:00 şi 6:00 sunt permise exclusiv deplasările cu motive justificate, iar cei care se află pe stradă trebuie să prezinte autorităţilor legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe proprie răspundere.

Acest din urmă document poate fi descărcat de pe site-urile Guvernului, Ministerului de Inerne, sau al celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniu şi se completează olograf.

Tot de mâine, este interzisă formarea de grupuri mai mari de 3 persoane care nu locuiesc împreună, iar pe timpul zilei se recomandă doar deplasările de strictă necesitate.

Toate cabinetele stomatologice şi centrele comerciale, cu excepţia celor de vânzare de produse alimentare, veterinare sau farmaceutice, se închid din această seară.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 22 Martie 2020
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste