Întâlnire PNL - USR pentru moțiunea de cenzură

Liderii PNL şi USR se vor întâlni, la începutul săptămânii viitoare, pentru a discuta despre o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă.

Preşedintele USR, Dan Barna, a subliniat din nou, astăzi, la Călăraşi, că va susţine orice guvern care urmăreşte declanşarea alegerilor anticipate.

Vizita pe care Dan Barna a organizat-o la Călăraşi a avut ca scop strângerea de semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale din noiembrie. În cadrul unei conferinţe de presă, liderul USR a precizat faptul că îşi doreşte ca alegerile anticipate să fie organizate într-un timp cât mai scurt.

Dan Barna: Alegerile anticipate sunt varianta prin care, într-adevăr, putem să ieşim din criza politică, putem să ne asumăm guvernarea şi să facem acele reforme de care chiar avem nevoie. Este aceeaşi poziţie pe care am avut-o timp de un şi jumătate, pentru că astăzi nu putem avea o guvernare care să funcţioneze cu majoritatea actuală din Parlament. Vom susţine orice guvernare şi, în săptămâna care urmează, vom avea aceste discuţii, orice guvernare care îşi va asuma organizarea acestor alegeri anticipate, într-un termen cât mai scurt.

Mai mult, Dan Barna a explicat faptul că USR şi PLUS au oameni competenţi pe care să-i numească în fruntea ministerelor, în cazul în care alianţa politică ar fi nevoită să preia guvernarea, transmite corespondentul RRA, Mădălin Sofornie.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Septembrie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste