Theodor Paleologu este candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale

Conducerea Partidului Mişcarea Populară l-a desemnat pe Teodor Paleologu pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.

UPDATE Theodor Paleologu este candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

El a fost votat în unanimitate, ieri, de către membrii Colegiului Naţional al partidului, la propunerea preşedintelui de onoare al PMP, Traian Băsescu.

Noul candidat a spus că una dintre mare sale teme de campanie va fi educaţia.

Theodor Paleologu: Am avut în ultimii ani un preşedinte spectator, înainte am avut un preşedinte jucător. Ei sunt diferit de preşedintele Băsescu. Eu nu voi fi un preşedinte jucător, ci voi fi un preşedinte învăţător, educator, care ascultă, care pune problemele în termenii potriviţi, care mediază, care moderează, care îi face pe ceilalţi să spună ce au în minte.

------------------------------------------------------

Votul final pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Mişcarea Populară va fi dat de membrii Colegiului Naţional astăzi, în jurul orei 14:00.

Dacă până ieri principalii favoriţi la alegerile din 10 noiembrie erau fostul ministru al culturii Theodor Paleologu şi scriitorul şi omul politic Mihail Neamţu, iată că acesta din urmă anunţa, aseară, pe o reţea de socializare, întreaga susţinere pentru colegul său Theodor Paleologu, spunând că salută dorinţa acestuia de a candida la alegerile prezidenţiale, întrucât pe lângă specializarea academică de anvergură internaţională, umorul savant şi experienţa parlamentară, este un excelent candidat al dreptei conservatoare.

De altfel, chiar acum câteva minute, şi preşedintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, îl propunea colegilor săi de partid pe Theodor Paleologu pentru alegerile prezidenţiale, el spunând că face acest anunţ întrucât s-a implicat în mod direct în alegerea posibililor candidaţi la această funcţie şi care, iniţial, au fost în număr de cinci, Traian Băsescu spunând că pentru funcţia supremă în stat, atenţia conducerii PMP s-ae îndreptat de această dată spre intelectualii partidului, întrucât aceştia ar putea aduce noi voturi şi candidaţi care ar putea să creeze dificultăţi celorlalţi candidaţi la preşedinţie.

Potrivit lui Traian Băsescu, Mihail Neamţu ar putea ocupa funcţia de purtător de cuvânt al Mişcării Populare, dar şi al campaniei electorale. Atât de la Palatul Parlamentului.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 25 August 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste