Liderul PSD, Liviu Dragnea, în fața instanței

Şedinţa în care se judecă dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman a fost reluată.

Şedinţa în care se judecă dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost reluată cu puţin timp în urmă.

Judecătorii au respins o solicitare a avocatului liderului social-demcorat.

Completul 2 penal de 5 magistraţi a rămas în aceeaşi componentă: Simona Encean, Aida Popa, Alexandra Rus - preşedinte, Tatiana Rog, Luciana Mera, după ce a fost respinsă cererea de recuzare a judecătoarei Simona Encean.

Şedinţa a fost întreruptă mai bine de o oră, după ce apărătoarea Flavia Teodosiu, a lui Liviu Dragnea, a invocat articole din presă şi din online ale soţului Simonei Encean, care este un susţinător înfocat al PSD.

Iar, în opinia avocatei, imparţialitatea judecătoarei Simona Encean ar putea fi afectată.

Magistraţii au început audierea fostei directoare de la Protecţia Copilului Teleorman Olguţa Şefu, iar apoi va fi audiat Liviu Dragnea.

Cu aceste audieri s-ar putea încheia administrarea tuturor probelor din dosar.

Completul de cinci judecători a pus în vedere de la termenul anterior avocaţilor, dar şi procurorului să aibă pledoariile pregătite pentru finalizarea procesului la acest termen.

Există însă şi varianta amânării - ori a deciziei, ori a dezbaterii, ori dacă avocaţii vor cere probe noi sau vor solicita un termen pentur a-şi pregăti în scris concluziile.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 15 Aprilie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste