Reacţia PSD la declaraţiile preşedintelui Iohannis privind referendumul

PSD anunţă că nu va exprima niciun punct de vedere asupra referendumului vizat de preşedintele Klaus Iohannis până când acesta nu va enunţa întrebarea pe care vrea să o adreseze în cadrul acestui scrutin.

Într-un comunicat oficial, social-democraţii îi răspund preşedintelui că emiterea ordonanţelor de urgenţă reprezintă în momentul de faţă singura modalitate a guvernului de a evita blocajele repetate de la Cotroceni.

Pe de altă parte, deputatul PSD Cătălin Rădulescu îi atrage atenţia preşedintelui că trebuie să înceteze cu avertismentele la adresa Parlamentului şi a Guvernului.

Cătălin Rădulescu: Cred că poate să consulte Constituţia şi după aia să mai consulte şi parlamentul, dacă vrea. Şi după care să lase ameninţările împotriva guvernului, sau a parlamentului uneori, pentru că, chit că îl acoperă funcţia prezidenţială cu imunitate, s-ar putea ca la un moment dat să n-o mai aibă. Şi pe chestia asta cu ameninţări asupra guvernului, cred că nu o să îi stea foarte bine la un anumit moment. Deci nu este guvernul nici cutiuţa dânsului de valori, nici anexă a preşedinţiei... şi să lase astfel de ameninţări, că nu sunt constituţionale, în primul rând.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Aprilie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste