Premierul Ungariei anunță noi măsuri de relaxare fiscală

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a anunţat sambătă, noi măsuri de relaxare fiscală menite să inverseze declinul numărului de locuitori.

Măsurile au fost prezentate în cel de-al zecelea discurs al său despre starea naţiunii, după cum transmite corespondentul RRA la Budapesta, Emil Groza.

În discursul său tradiţional despre starea naţiunii, premierul ungar, Viktor Orban, a trecut în revistă performanţele economiei ungare şi a anunţat, totodată un plan de acţiune pentru sprijinirea familiilor cu copii din Ungaria.

Viktor Orban a afirmat că numărul căsătoriilor a crescut în ultimii ani, rata ocupării forţei d âe muncă s-a mărit de la 55 la 70%.

Şomajul a scăzut la o treime şi a fost înregistrată şi o creştere de aproape două ori a salariului minim. Voktor Orban a lansat critici la adresa opoziţiei ungare, dar şi a oficialilor de la Bruxelles pentru politicile privind migraţia şi s-a referit şi la alegerile europarlamentare din luna mai.

Viktor Orban: Dorim un Parlament European care să respecte deciziile statelor şi popoarelor privind propriul viitor şi să accepte faptul că noi cei din Europa Centrală vrem să mergem pe propriul drum.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 11 Februarie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste