Liviu Dragnea cere reanalizarea sumelor alocate serviciilor secrete

Preşedintele PSD, Liviu Drganea, a solicitat premierului şi ministrului finanţelor să analizeze posibilitatea ca o parte din sumele alocate în plus serviicilor secrete să fie redirecţionate către domenii importante.

Preşedintele PSD, Liviu Drganea, le-a cerut, astăzi, premierului şi ministrului de finanţe să reanalizeze sumele alocate serviciilor secrete în acest an.

Declaraţia a fost făcută după o şedinţă a Comitetului Executiv al partidului pe tema bugetului de stat pe 2019.

La această oră, conducerea PSD continuă discuţiile cu grupurile parlamentare ale social-democraţilor.

Proiectul de buget se află în atenţia social-democraţilor de peste cinci ore.

Premierul Viorica Dăncilă, împreună cu ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, a prezentat documentul în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, dar şi în faţa senatorilor şi a deputaţilor.

Preşedintele PSD, Liviu Drganea, spune că a solicitat premierului şi ministrului finanţelor să analizeze posibilitatea ca o parte din sumele alocate în plus serviicilor secrete să fie redirecţionate către domenii importante.

Liviu Dragnea: Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet. Şi doamna prim-ministru împreună cu domnul minsitru au spus că vor reanaliza, dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să o fac la Parlament.

Proiectul de buget a fost criticat şi de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, deoarece, spunea el, dezavantajează administraţia publică locală.

Acesta a anunţat că săptămâna viitoare preşedintele PSD, Liviu Drganea, ar putea participa la o întânlire cu primarii marilor oraşe pe această temă.

La finalul reuniunii de la această oră cu deputaţii PSD aşteptăm declaraţii din partea liderului social-democrat Liviu Dragnea.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 3 Februarie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste