Programul vizitei preşedintelui Comisiei Europene şi a Colegiului Comisarilor la București

Bucureștiul găzduiește vizita preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker şi a Colegiului Comisarilor pentru lansarea oficială a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Săptămâna europeană continuă mâine, la Bucureşti, cu vizita preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker şi a Colegiului Comisarilor pentru lansarea oficială a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Momentul va fi marcat de un concert la Ateneul Român, susţinut de Orchestra Uniunii Europene, care va interpreta Rapsodia Română numărul 1, de George Enescu şi Oda Bucuriei, de Beethoven, devenită, din 1985, Imnul Uniunii Europene.

A doua zi, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va avea întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Viorica Dăncilă, ambele reuniuni fiind urmate de conferinţe de presă.

Oficialii europeni au programate şi discuţii concrete la Guvern cu miniştrii români care vor conduce vreme de şase luni, la Bucureşti şi la Bruxelles, reuniuni de lucru cu omologii lor din statele membre


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 9 Ianuarie 2019
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste