Fifor: Reprezentanta Comisiei Europene în România dezinformează forul european

Social-democratul Mihai Fifor o acuză pe reprezentanta Comisiei Europene în România, Angela Cristea, că dezinformează forul european.

Social-democratul Mihai Fifor, fost ministru al apărării, o acuză pe reprezentanta Comisiei Europene în România, Angela Cristea, că dezinformează forul european şi susţine că atâta timp cât aceasta va rămâne în funcţie preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, va avea o percepţie deformată despre ceea ce se petrece în România.

Mihai Fifor spune că nu Guvernul a declanşat razboiul politic în Parlament, ci partidele de opoziţie, care au depus moţiunea de cenzură împotriva unui Guvern aflat în plin proces de preluare a preşedinţiei.

Poziţia lui Mihai Fifor vine după ce, într-un interviu publicat astăzi într-un ziar german, preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker a declarat că România este foarte bine pregătită din punct de vedere tehnic pentru misiunea de şase luni, dar el crede că guvernul de la Bucureşti nu a înţeles pe deplin ce înseamnă să prezidezi ţările Uniunii Europene.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 30 Decembrie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste