PNL vrea să demită Guvernul prin moțiune de cenzură

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că va discuta şi cu ceilalţi reprezentanţi ai opoziţiei în vederea depunerii moţiunii de cenzură.

PNL şi-a stabilit ca principal obiectiv pentru actuala sesiune parlamentară demiterea guvernului prin moţiune de cenzură.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că va discuta şi cu ceilalţi reprezentanţi ai opoziţiei în vederea depunerii moţiunii de cenzură şi a precizat că printre argumentele care au stat la baza acestui demers se numară intervenţia violentă a jandarmilor asupra manifestanţilor la mitingul din 10 august, prăbuşirea economiei şi disfuncţionalităţile majore din sistemele publice.

"Vom avea discuţii mai aprofundate începând de săptămâna viitoare, vom face o analiză foarte serioasă, pentru că ştiţi foarte bine că, pe parcursul unei sesiuni parlamentare, opiziţia nu poate să depună decât o singură moţiune de cenzură. Avem un singur glonte pe ţeavă şi acest glonte nu trebuie irosit. Trebuie să depunem moţiunea de cenzură în momentul cel mai potrivit care ne poate permite să adunăm voturile necesare pentru demiterea guvernului", a spus Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a participat sâmbătă la Şcoala de Vară a Organizaţiei Femeilor Liberale de la Eforie Nord.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 9 Septembrie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste