Noi ajutoare pentru populația afectată de inundații

Guvernul a decis să aloce noi ajutoare de urgenţă pentru populaţia afectată de inundații din judeţele Vâlcea şi Botoşani

Guvernul a decis să aloce noi ajutoare de urgenţă pentru populaţia din judeţele Vâlcea şi Botoşani, afectată de inundații.

La începutul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a anun?at că astăzi vor fi eliberate noi sume de bani din rezerva Executivului pentru localitățile afectate de inundații din ultima vreme.

Premierul a precizat că se urmărește, în primul rând, refacerea infrastructurii drumurilor naționale și județene dintre localități și apoi se vor reface drumurile din interiorul localităților.

Premierul a mai spus că astăzi va fi completat necesarul de motorină, care a fost cerut pentru lucrările de refacere a infrastructurii distruse de inundații.

Viorica Dăncilă a mai anunțat că astăzi miniștrii vor adopta un act normativ pentru susținerea tinerilor care au obținut nota 10 la examenul de evaluare națională și la Bac, iar copii care aparțin familiilor afectate de inundații vor merge gratuit în tabere pe locurile finanțate de Ministerul Educației, care pune la dispoziție 1500 de locuri.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 12 Iulie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste