Premierul se întâlneşte cu sindicatele din sănătate pe 8 mai

Viorica Dăncilă a anunţat că marţi, 8 mai, se va întâlni cu sindicatele din sănătate pentru a găsi soluţii la problemele acestora.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va participa marţea viitoare la o întâlnire a miniştrilor sănătăţii, muncii şi finanţelor cu reprezentanţii sindicatelor din sănătate pentru a discuta despre situaţia salarizării din sistem.

Anunţul a fost făcut astăzi în deschiderea şedinţei de guvern.

La începutul şedinţei de guvern premierul Viorica Dăncilă i-a felicitat pe toţi cei care au contribuit la asigurarea ordinii publice zilele trecute în minivacanţa de 1 mai.

Ea a subliniat că cetăţenii au avut zile libere liniştite şi şi-au exprimat convingerea că şi în perioada concediilor şi a vacanţei de vară poliţiştii, jandarmii, pompierii şi întreg personalul care se ocupă de asigurarea ordinii publice îşi vor face datoria pe deplin.

Viorica Dăncilă a adresat şi un mesaj cu ocazia Zilei Libertăţii Presei în care a arătat că munca jurnaliştilor este foarte importantă pentru informarea publicului şi pentru informarea opiniilor şi le-a urat ziariştilor inspiraţie şi energie.

Premierul a mai anunţat că marţi 8 mai se va întâlni cu sindicatele din sănătate pentru a găsi soluţii la problemele acestora.  

"În urma întâlnirii pe care a avut-o doamna ministru Sorina Pintea, cu reprezentanţii Federaţiei Sindicale din Sănătate am văzut propunerile formulate de aceştia. Am hotărât ca marţi, 8 mai, la ora 10:00 să avem împreună cu ministrul muncii, ministrul sănătăţii, ministrul finanţelor, o întâlnire cu reprezentanţii Federaţiei Sindicale din Sănătate pentru a vedea nemulţumirile acestora şi să vedem ce soluţii putem găsi pentru problemele pe care le ridică", a spus Viorica Dăncilă. 

Programul de astăzi al premierului ar mai putea cuprinde, potrivit unor surse, şi o discuţie cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 3 Mai 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste