Fostul deputat Vlad Cosma, din nou la Parchetul General

Vlad Cosma a declarat că nu a primit ameninţări după ce a făcut publice înregistrările cu procurorii, însă a admis că sora sa a primit astfel de ameninţări.

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat din nou, astăzi, la Parchetul General în dosarul în care a făcut plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, pentru mai multe fapte printre care şi compromiterea intereselor justiţiei şi cercetare abuzivă.

La intrare în sediul Parchetului, Vlad Cosma a spus că nu a primit ameninţări după ce a făcut publice înregistrările cu procurorii, însă a admis că sora sa a primit astfel de ameninţări.

Fostul parlamentar a precizat că a depus înregistrările şi că acestea vor fi expertizate.

Televiziunea Antena 3 a difuzat luna trecută o înregistrare în care fostul deputat PSD Vlad Cosma a susţinut că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să construiască dosare pe baza unor probe fabricate unor importanţi oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă.

De cealaltă parte, DNA a susţinut la acea vreme, că Vlad Cosma a prezentat denaturat situaţia, folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 12 Martie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste