PNL vrea să simplifice procedura de adeziune la partid

PNL intenţionează să simplifice procedura de adeziune la partid, printr-o rezoluţie privind deschiderea către societate.

Decizia liberalilor ar urma să fie luată, astăzi, la o reuniune a Consiliul Naţional şi a Biroului Politic Naţional care se întrunesc la Palatul Parlamentului.

Va fi prezentat şi un raport privind activitatea parlamentară a liberalilor cu accent pe acţiunile de contracarare a deciziilor luate de coaliţia PSD - ALDE în justiţie şi economie, a precizat, pentru RRA, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

"Sesizările pe care le-am depus la Curtea Constituțonală pe legile justiţiei, care au întors modificările propuse de coaliţia PSD-ALDE în dezbaterea parlamentului, faptul că am solicitat de nenumărate ori un punct de vedere de la Comisia de la Veneţia asupra acestor modificări, acţiunile împotriva măsurilor adoptate de PSD şi ALDE în domeniul economic, harababura fiscală generată de transferul contribuţiilor sociale, sau de tăierile de salarii care au urmat în urma adoptării Legii salarizării unitare", a spus Ionel Dancă.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 11 Martie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste