Târgul de carte Gaudeamus Craiova, un succes

Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, în colaborare cu postul teritorial Oltenia Craiova, și-a închis porțile duminică.

În mai puţin de o oră se închid porţile Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, în colaborare cu postul teritorial Oltenia Craiova. Iubitorii de lectură au profitat de cărţile la preţuri reduse, dar şi de alte manifestări culturale.

Radio România Oltenia Craiova - Cea de-a XVII-a ediţie craioveană a Târgului de carte Gaudemus-Radio România a fost, fără doar şi poate, un succes, aspect remarcat la ceremonia de închidere şi de preşedintele de onoare al remarcabilei manifestări culturale organizate de Radioul public, conferenţiar universitar doctor Gabriel Coşoveanu.

"A fost mai bine: ca interes, ca dialoguri purtate cu cititorii, ca număr de cititori care au venit şi cu cei mici. Faptul că vin la Gaudeamus aşa precoce, ne încurajară pe noi să credem că va fi şi mai bine şi un număr din ce în mai mare de cititori în ţara asta", a spus Gabriel Coşoveanu.

În cadrul ceremoniei de închidere au fost decernate trofeele Gaudeamus.

Astfel, în competiţia editurilor prezente în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", locul III a fost ocupat de Humanitas, locul II de RAO, prima preferinţă în preferinţa cititorilor fiind ocupată de Grupul editorial Art. Cea mai râvnită carte a ediţiei craiovene a Târgului Gaudeamus Radio România a fost desemnată celebra "Mândrie şi prejudecată" a lui Jane Austen.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 5 Martie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste