Zi plină de evenimente la Târgul de carte Gaudeamus Craiova

Iubitorii de lectură au trecut și astăzi pragul Târgului de carte Gaudeamus de la Craiova, unde îi așteaptă multe evenimente remarcabile.

Este o nouă zi plină de evenimente la Craiova, în sediul Teatrului Naţional Marin Sorescu, unde se desfăşoară Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, în colaborare cu postul regional Oltenia Craiova.

În cea de-a treia zi a evenimentului propus craiovenilor de postul public de radio au avut loc deja două evenimente remarcabile: o dezbatere intitulată "Radio şi sport" organizată de Radio Oltenia şi de Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, precum şi lansarea Monografiei Universităţii din Craiova, un volum de excepţie coordonat de însuşi rectorul prestigioasei instituţii de învăţământ superior din Bănie, domnul profesor universitar doctor Cezar Spânu.

La această lansare a participat şi preşedintele de onoare al Târgului de carte Gaudeamus Radio România de la Craiova, domnul profesor Gabriel Coşoveanu.

"Este o reacţie bună pentru că, iată, oamenii se pot desprinde de cele cotidiene şi să vină să se întâlnească cu o carte", a spus Gabriel Coşoveanu.

Târgul de carte Gaudeamus de la Craiova mai poate fi vizitat astăzi şi mâine, până la ora 18.00, şi duminică, până la ora 14.00.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 2 Martie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste