SRI va trebui să precizeze persona care apare în înregistrările publice

SRI va trebui să precizeze dacă persoana care apare în înregistrările făcute publice de fostul deputat PSD Vlad Cosma.

Serviciul Român de Informaţii va trebui să precizeze dacă persoana care apare în înregistrările făcute publice de fostul deputat PSD Vlad Cosma are sau nu legături cu această instituţie, a anunţat preşedintele Comisiei pentru controlul activităţii SRI, senatorul social-democrat Claudiu Manda.

"Am hotărât să trimitem către Serviciul Român de Informaţii o solicitare sau o întrebare dacă domnul Dragoş, la care făcea referire domnul procuror, este un angajat al Serviciului Român de Informaţii şi, dacă da, care era natura relaţiilor între Serviciul Român de Informaţii şi unitatea de parchet de la DNA Ploieşti. Ne-am sesizat pentru că am văzut inclusiv în spaţiul public o asfel de referire, că Dragoş ar fi fost un ofiţer SRI", a spus Claudiu Manda.

Amintim că fostul deputat Vlad Cosma a afirmat că procurori anticorupţie din Ploieşti i-ar fi cerut să "planteze" probe într-un dosar care îi viza pe Sebastian Ghiţă şi pe Victor Ponta.

DNA susţine, însă, că acesta a prezentat denaturat situaţia, folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Februarie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste