Ministrul pentru fonduri europene a demisionat

Într-un comunicat de presă, Marius Nica a explicat că a decis să-şi înainteze demisia din funcţie după trei luni de mandat.

Ministrul delegat pentru fonduri europene, Marius Nica a demisionat.

Într-un comunicat de presă, Marius Nica a explicat că a decis să-şi înainteze demisia din funcţie după trei luni de mandat.

"Mulţumesc miniştrilor din Guvernul României şi reprezentanţilor Comisiei Europene pentru buna conlucrare, colegilor din minister şi colaboratorilor, alături de care am facut echipă, reuşind astfel să obţinem pentru România rezultate benefice pe termen lung. Urez succes în implementare beneficiarilor de fonduri europene şi încurajez organizaţiile să apeleze la acest tip de finanţări. Provocările anului 2018, pe care sunt convins că succesorul meu le va trata cu responsabilitate, sunt legate de: evitarea pierderii banilor europeni în Programul Operaţional Regional (unde au fost identificate proiecte alternative derulate de beneficiari pe buget de stat sau împrumuturi), simplificarea MySMIS2014, rezolvarea problemelor salariale pentru beneficiari", a declarat Nica.

Nica a fost unul dintre susţinătorii fostului premier Mihai Tudose în disputa internă din Partidul Social-Democrat, încheiată cu demisia fostului şef al guvernului .


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 19 Ianuarie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste