Tudose: Dacă va fi lăsată, Carmen Dan îşi va da demisia

Mihai Tudose a declarat, la un post de televiziune, că va accepta demisia ministrului de interne, Carmen Dan, pe care o acuză că l-a minţit.

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, are la dispoziţie o săptămână pentru a-i prezenta premierului Mihai Tudose un raport detaliat referitor la cazul agentului acuzat că a agresat doi copii.

Şeful guvernului a spus că înainte de a demite şeful Poliţiei, aşa cum a propus ministrul de interne, Carmen Dan, trebuie luate măsuri împotriva colegilor agentului acuzat, care au stat două zile cu poza lui în buzunar şi nu l-au recunoscut.

În schimb, Mihai Tudose a declarat, la un post de televiziune, că va accepta demisia ministrului de interne, care l-a minţit afirmând că cel pe care îl propunea în locul lui Bogdan Despescu ar accepta funcţia, când în realitate acesta a refuzat categoric.  

"Din momentul acela am spus că un ministru de interne care îşi permite să mă mintă în halul acesta nu mai am ce să mai lucrez cu domnia sa. Punct. Domnia sa s-a exprimat, începând de luni că este dispusă să-şi dea demisia, i-am spus că în momentul acesta i-o accept dacă şi-o dă. Eu cred că domnia sa, dacă va fi lăsată, îşi va da demisia", a spus Tudose.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 11 Ianuarie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste