Premierul Mihai Tudose, întâlnire cu miniștrii înaintea reuniunii conducerii PSD

La sediul Guvernului este în desfăşurare o întâlnire a premierului Mihai Tudose cu ministrul economiei, Gheorghe Şimon, cu cel al transporturilor, Felix Stroe şi cu vicepremierul Marcel Ciolacu.

Anterior, la sediul executivului au venit şi Marian Oprişan - preşedintele PSD Vrancea şi şeful Consiliului Judeţean, de asemenea senatorul Adrian Ţuţuianu - preşedintele PSD Dâmboviţa.

Discuţia are loc înaintea reuniunii conducerii PSD, programată peste o oră, şi este legată de o eventuală restructurare a guvernului, precum şi de evaluarea miniştrilor şi a secretarilor de stat.

Astăzi, social-democraţii analizează activitatea miniştrilor şi stadiul aplicării programului de guvernare.

Pentru postul rămas vacant în urma demisiei Doinei Pană din funcţia de ministru al apelor şi pădurilor este posibilă o nominalizare formulată de filiala PSD Dâmboviţa, de filiala PSD Bistriţa, dar este posibil şi analiza unei remanieri guvernamentale prin comasarea unor ministere.

Astfel este vehiculată varianta unui Cabinet cu doar 16 sau 17 de portofolii, din cele 27 de posturi ministeriale în prezent.

S-ar putea discuta şi despre oportunitatea organizării unui congres extraordinar al partidului, eventuale modificări ale statutului PSD, dar şi despre momentul oportun pentru anunţul privind candidatul formaţiunii la viitoarele alegeri prezidenţiale.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional este programată să înceapă la ora 14.00.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 8 Ianuarie 2018
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste