Guvernul alocă peste 4% din PIB pentru investiţii

În bugetul anului următor, din ultimele discuţii pe care le-am avut, investiţiile reprezintă 4,2% din PIB, afirmă vicepremierul Paul Stănescu.

Guvernul va aloca, anul viitor, peste 4% din Produsul Intern Brut pentru investiţii, în ciuda faptului că bugetul trebuie să susţină majorările salariale din Legea salarizării.

Vicepremierul Paul Stănescu, aflat la Bistriţa pentru inaugurarea unor grădiniţe realizate din fonduri guvernamentale, spune că economia românească va înregistra creşteri importante şi în 2018.

"În bugetul anului următor, din ultimele discuţii pe care le-am avut, investiţiile reprezintă 4,2% din PIB. Deci, un lucru important, o sumă foarte importantă. Sigur, probabil că anul acesta, trebuie să recunoaştem poate a fost puţin mai greu pentru că, într-adevăr, odată cu Legea salarizării, sigur că s-au mărit salariile şi sigur, e o sumă importantă, dar eu am convingerea că în 2018 România chiar va fi într-un boom economic. Sunt convins de lucrul ăsta şi sunt toate datele care ne confirmă acest lucru", a spus Paul Stănescu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 2 Decembrie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste