Dragnea: Nu există niciun motiv pentru ca măsurile fiscale să nu fie adoptate

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că măsurile fiscale anunțate de Guvern "aduc numai bine".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu există niciun motiv ca măsurile fiscale anunţate de Guvern să nu mai fie adoptate.

El  a adăugat că şeful statului, Klaus Iohannis, nu a criticat aceste măsuri, ci a încercat să prezinte o analiză.

"Eu nu am văzut-o ca pe o critică, am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, ulterior spunând că, de fapt, nu este o analiză proprie. Nu există niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca măsurile respective, măsurile fiscale să nu se mai adopte, absolut niciunul, pentru că sunt măsuri care aduc numai bine", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Dragnea a declarat ca partidele din coaliţia de guvernare au avut discuţii cu reprezentanţii mediului de afaceri şi din companii foarte mari şi din companii mici, iar acestea "nu sunt bulversate" de măsurile fiscale anunţate.

Întrebat cum comentează declaraţia preşedintelui că salariile vor creşte foarte puţin, liderul PSD a răspuns: "Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Ieri, domnul preşedinte a spus, nu am văzut-o ca o critică, el susţine măsurile noastre. Până acum ceva timp se spunea că salariaţii vor pierde la salarii, acum se spune că vor creşte salariile. Da, va creşte salariul net, este o măsură care aduce beneficii, am spus mereu că angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puţini bani, ba, dimpotrivă, va primi puţin mai mulţi bani, în schimb vor fi contribuţiile sociale mai mari în contul angajatului şi o simplificare serioasă la mediul de afaceri".


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 3 Noiembrie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste