Liviu Dragnea și Mihai Tudose aduc precizări despre măsurile fiscale

Aflaţi la Deva, preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose au vorbit din nou despre pachetul de măsuri fiscale anunţat de guvern.

Atât premierul Mihai Tudose cât şi Liviu Dragnea au declarat, cu puţin timp în urmă, că este greu de înţeles opoziţia împotriva măsurilor fiscale anunţate pentru anul viitor, în urma cărora atât angajaţii cât şi angajatorii ar avea de câştigat.

Liviu Dragnea a precizat că niciun om de afaceri de bună-credinţă nu îşi va permite să se folosească de această modificare pentru a scădea salariile angajaţilor, şi a mai spus că este pentru prima dată când se măresc salariile tuturor angajaţilor din România, dar există nemulţumiri.

Şi premierul Mihai Tudose a declarat că a avut o întâlnire cu sindicatele şi patronatele, chiar cu două zile în urmă, iar o parte din partenerii de dialog social au continuat să ignore argumentele aduse de Executiv în favoarea acestei măsuri.

Premierul a mai precizat la Deva că încearcă să afle ce se găseşte în spatele acestei atitudini pe care o consideră de neînţeles, mai ales în condiţiile în care patronatele au anunţat că nu vor scădea salariile angajaţilor.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 2 Noiembrie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste