Rovana Plumb: Nu sunt vinovată, nu am încălcat legea!

După ce şi-a studiat dosarul trimis de procurori la Camera Deputaţilor, ministrul Rovana Plumb a declarat că este nevinovată.

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb susţine că este nevinovată şi că nu a încălcat în niciun fel legea.

Declaraţia a fost făcută după ce ministrul şi-a studiat la Camera Deputaţilor, dosarul trimis de procurorii anticorupţie referitor la trecerea ilegală a unei părţi din insula Belina în administraţia Consiliului judeţean Teleorman.

"Am văzut dosarul, nu pot să vă dau niciun detaliu din dosar, dar pot să spun cu fermitate şi cu toată sinceritatea că nu sunt vinovată, că nu am încălcat legea - ambele hotărâri de Guvern sunt date cu respectarea legislaţiei. Consider că este un atac la Guvern, consider că este un atac la PSD, consider că este un atac pentru destabilizarea statului de drept şi a ordinii constituţionale. Voi veni la Comisia juridică şi îmi voi expune punctul de vedere", a spus Plumb, la ieşirea de la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, unde a fost însoţită de un avocat.

Procurorii anticorupţie cer Camerei Deputaţilor încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru Rovana Plumb.

Comisia juridică urmează să-şi exprime săptămâna viitoare, punctul de vedere asupra cererii DNA.

Votul decizional va fi dat, însă, de Plenul Camerei Deputaţilor.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 28 Septembrie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste