Cinci oameni au murit în urma furtunii din vestul ţării

Cinci oameni au murit şi mai multe zeci au fost răniţi în furtunile violente care au lovit în această după-amiază judeţele din vestul ţării.

Patru dintre victime s-au înregistrat în Timiş şi una în Arad.

Corespondență de Alina Bujancă:

Într-adevăr, sunt patru morţi din cauza vijeliei în judeţul Timiş: o femeie de 37 de ani care a fost lovită de un arbore rupt la Grădina Zoologică, un bărbat ucis în maşină, de un panou uriaş luat de vânt, care a căzut pe autoturism şi încă două persoane care au fost surprinse de furtună în Parcul Buziaş, unde au fost doborâte de crengile copacilor rupţi de vijelie. În plus, bilanţul celor răniţi a crescut, potrivit celor de la ISU Banat, la 26.

Oamenii au fost transportaţi la spital după ce au fost loviţi de arbori, de bucăţi desprinse de pe acoperişurile caselor şi blocurilor sau de alte obiecte care au zburat după ce s-a declanşat furtuna.

S-au raportat 45 de copaci căzuţi şi 11 acoperişuri distruse, dintre care şi la o biserică.

În Timişoara şi în localităţile învecinate sunt în continuare probleme cu alimentarea cu energie electrică şi cu apă.

Pompierii intervin la această oră cu peste 140 de angajaţi pentru degajarea drumurilor şi pentru a acorda ajutor acolo unde este nevoie, iar echipele de la Electrica lucrează în continuare pentru remedierea defecţiunilor în zonele afectate.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 17 Septembrie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste