Procurorii generali discută modificările din justiţie

Procurorii generali analizează modificările din justiţie anunţate recent de ministrul Tudorel Toader.

Procurorii generali de la cele 15 parchete de pe lângă curţile de apel participă, astăzi, la sediul Parchetului General, la o şedinţă de lucru în cadrul căreia vor fi discutate modificările legislative anunţate recent de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Tema a fost discutată anterior la adunările generale care au avut loc în ţară.

Răspunzând întrebărilor presei la intrarea în instituţia pe care o conduce, procurorul general Augustin Lazăr s-a referit la ce urmează să fie analizat.

"Pentru că mai mulţi colegi şi-au arătat îngrijorarea pentru propunerile care au fost comentate public şi care au fost expuse de ministrul justiţiei a apărut ca fiind necesară o analiză a procurorilor generali asupra principalelor probleme care au fost propuse pentru a se modifica legile justiţiei. Sunt câteva idei care sunt important a fi analizate, pentru că în măsura în care ele s-ar pune în aplicare ar afecta mersul justiţiei. Urmează să se analizeze de către procurorii generali şi vă vom prezenta o sinteză după această şedinţă", a spus Augustin Lazăr, într-o declaraţie consemnată de redactorul RRA,  Diana Surdu.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 29 August 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste