Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului român din Lisabona

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului român din Lisabona pentru modul deficitar în care a gestionat situaţia românilor blocaţi pe aeroport.

Cei mai mulţi dintre românii, blocaţi timp de două zile pe aeroportul din Lisabona din cauza anulării unor curse aeriene, au ajuns, aseară târziu, la Bucureşti.

Restul a revenit în ţară la bordul unor zboruri cu escale la Munchen şi Viena.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism spune că anularea zborurilor nu a fost comunicată firmelor care au vândut biletele.

Pe de altă parte, premierul Mihai Tudose a precizat, aseară, într-o intervenţie televizată, că a cerut revocarea consulului român din Lisabona pentru modul deficitar în care a gestionat situaţia:

"Când am început eu demersurile, nu prea ştia nimeni pe la Ministerul de Externe despre ce e vorba. Am vorbit cu domnul ministru Meleşcanu, după ce ne-am agitat noi, după aia au început să curgă informaţiile. 'Ştiţi, dar nu-i nicio problemă, oamenii sunt bine!' Dacă cineva mie îmi spune, doamna consul, 'oamenii sunt bine', după 48 de ore, iertaţi-mă, dar atunci am decis că doamna poate e bine să vină acasă", a spus Mihai Tudose.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 29 August 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste