Mesajul preşedintelui Iohannis la lansarea ediţiei a 15-a Cărţii Albe a IMM-urilor

Astăzi a fost lansată Ediţia a 15-a Cărţii Albe a IMM-urilor - cercetare unică de piaţă în România, care conţine percepţiile întreprinzătorilor referitoare la evoluţia mediului de afaceri sau a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii.

Într-un mesaj transmis cu această ocazie, preşedintele Klaus Iohannis consideră că este pe deplin justificată îngrijorarea oamenilor de afaceri în privinţa implicaţiilor pe care unele măsuri recent anunţate le pot avea asupra economiei.

Preşedintele mai spune că schimbarea programului de guvernare, mai ales în aspectele esenţiale ale acestuia, atât fiscale, cât şi sociale, nu oferă deloc semnalul de încredere şi linişte, pe care românii şi mediul investiţional îl aşteaptă.

Pe de altă parte, şeful statului atrage atenţia că este timpul ca IMM-urile să facă din accesarea fondurilor europene o prioritate.

Este îngrijorător, precizează preşedintele Klaus Iohannis în mesajul său, faptul că circa 80% dintre IMM-uri nici nu intenţionează să acceseze fondurile structurale


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Iulie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste