PER cere demisia miniştrilor Graţiela Gavrilescu şi Doina Pană

PER cere demisia celor doi demnitari pe care care îi acuză de incompetenţă şi indiferenţă faţă de conservarea resurselor naţionale.

Membrii şi simpatizanţi ai Partidului Ecologist Român au protestat astăzi în faţa sediului PSD împotriva activităţii desfăşurate de ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu şi de ministrul Apelor şi Pădurilor Doina Pană.

PER cere  demisia celor doi demnitari pe care care îi acuză de incompetenţă şi indiferenţă faţă de conservarea  resurselor naţionale.

Preşedintele partidului, Dănuţ Pop, a declarat că în fruntea celor două ministere trebuie numite persoane capbile să promoveze interesele României.

"Atât doamna ministru Graţiela Gavrilescu, cât şi doamna ministru Doina Pană au mai ocupat aceste funcţii, dar nu au avut rezultate. Nu au făcut nimic pentru stoparea defrişărilor, nu au făcut nimic pentru protejarea mediului înconjurător. Le-am oferit idei, soluţii, proiecte de lege, am cerut interzicerea exportului de buştean, am cerut interzicerea tăierilor de arbori pe o perioadă de minimum zece ani. Nu au ţinut cont niciodată de propunerile noastre. Vedem în ce situaţie am ajuns cu taxa de timbru sau de mediu. S-au câştigat toate procesele şi banii trebuie returnaţi. Le-am oferit o soluţie care se bazează pe un principiu respectat în toată lumea, 'poluatorul plăteşte', dar nu le-a interesat", a spus acesta.www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 13 Iulie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste