Orban: Impozitul pe cifra de afaceri este un atac la companiile private din România

Liderul PNL, Ludovic Orban, declară că implementarea măsurilor fiscale ale coaliţiei de guvernare poate avea efecte devastatoare asupra perspectivelor de dezvoltare economică a României.

Impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate sau creşterea salariului minim la 2.000 de lei sunt măsuri care reprezintă un atac la companiile private din România,  susţine preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El a arătat în cadrul dezbaterii "SOS pentru mediu de afaceri", că implementarea acestor măsuri poate avea efecte devastatoare asupra perspectivelor de dezvoltare economică a României.

"Nota de plată pentru majorările de salarii, majorările de ajutoare sociale, majorările către categorii care sunt în general categorii captive, această notă de plată urmează să fie suportată de firme, să fie suportată de cei care muncesc, de cei care sunt activi economic, de antreprenori, de oamenii care într-adevăr creează plus valoare şi aduc dezvoltare societăţii. Noi nu putem accepta aşa ceva. Ne vom bate cu toate forţele pe care le avem la dispoziţie pentru a împiedica adoptarea unor măsuri cum este impozitul pe cifra de afaceri, exact asupra oamenilor merituoşi, asupra oamenilor care au performanţă, asupra oamenilor care realizează venituri din afaceri, din muncă, din investiţi", a spus Orban.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 10 Iulie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste