Sorin Grindeanu neagă că Dragnea i-ar fi cerut să demisioneze

Premierul Sorin Grindeanu a susţinut că liderul PSD, Liviu Dragnea nu i-a cerut direct să renunţe la această funcţie.

Într-o discuţie informală pe care a avut-o astăzi cu jurnaliştii acreditaţi la Palatul Victoria, el a admis că există posibilitatea ca unii membrii din cabinetul său să-şi dea demisia, dacă li se va cere acest lucru.

Sorin Grindeanu a mai spus că lucrurile se vor clarifica la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD,  programată să înceapă la ora 16:00, la Palatul Parlamentului.

El consideră că social-democraţii trebuie să râmînă la guvernare, dar a apreciat că executivul nu este al conducerii PSD, ci al României.

Sorin Grindeanu a anunţat o conferinţă de presă în cursul serii, după şedinţa conducerii partidului, transmite reporterul RRA, Petruţa Obrejan.

În aşteptarea şedinţei Comitet Executiv Naţional, care începe la ora 16.00, premierul şi-a anulat şi astăzi participarea la un eveniment oficial.

Conducerea naţională a PSD urmează să decidă paşii de urmat după ce va analiza evaluarea făcută asupra modului în care miniştrii au pus în practică programul de guvernare.

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a susţinut că sunt probleme la mai multe ministere şi că nu este importantă componenţa executivului, ci punerea în practică a programului.
 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 14 Iunie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste