România, gazda unei misiuni comerciale americane în Europa de Sud Est

România va fi, în toamnă, principala gazdă a unei importante misiuni comerciale americane în Europa de Sud Est.

Ambasada României la Washington arată că cea mai amplă misiune comercială regională organizată de Departamentul american al Comerţului, Trade Winds, se va desfăşura în Europa de Sud Est, anul acesta, între 16 şi 24 octombrie, România fiind statul aşa-numit pivot al misiunii; informează corespondentul RRA, la Washington.

Se vor afla la Bucureşti peste 100 de companii americane din diverse domenii.

Împreună cu Departamentul american al Comerţului, Ambasada României la Washington a organizat un eveniment de promovare a misiunii regionale Trade Winds 2017.

La eveniment au participat adjunctul asistentului secretarului pentru Europa al Departamentului Comerţului, Dale Tasharski, ambasadorii Greciei, Croaţiei, Bulgariei şi Serbiei şi reprezentanţi a peste 100 de companii americane interesate de oportunităţile economice din România şi din regiune. România a devenit una din cele mai promiţătoare destinaţii pentru companiile americane, a precizat ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior.

Adjunctul asistentului secretarului comerţului pentru Europa, Dale Tasharski, a arătat că la nivelul comunităţii de afaceri din Statele Unite există un interes deosebit pentru dezvoltarea legăturilor cu România, una dintre cele mai mari şi mai dinamice economii din regiune.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 6 Mai 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste