A fost definitivată o primă formă a proiectului pentru constituirea Fondului Suveran de Investiţii

Ministerul Economiei a definitivat o primă formă a proiectului de lege pentru constituirea Fondului Suveran de Investiţii, a declarat astăzi premierul Sorin Grindeanu.

Premierul a precizat că în următoarele două săptămâni specialiştii vor dezbate documentul, astfel încât acesta să poată fi trimis cât mai repede la Parlament.

Aflat în vizită în judeţul Brăila, Sorin Grindeanu a vizitat o societate comercială despre care a afirmat că ar putea face parte în viitor din proiectele finanţate de acest fond de investiţii.

"Prin constituire, prin ceea ce vom face, ca şi finalitate, la Fondul Suveran de Investiţii, una din priorităţi este procesul de reindustrializare a României, iar Promex-ul, din acest punct de vedere, este un partener eligibil în a se înscrie din acest punct de vedere pe ceea ce înseamnă inclusiv acest fond de investiţii", a explicat Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a mai spus că Ministerul Economiei a definitivat, de asemenea, o primă formă a unui act normativ privind proiectele strategice, transmite redactorul  Andrei Şerban.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 21 Aprilie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste