Românca rănită în atacul de la Londra, în stare gravă

Poliţia britanică a încheiat identificarea victimelor atacului de ieri şi exclude posibilitatea să mai existe români printre răniţi, a declarat ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache.

În ceea ce îi priveşte pe cei doi cetăţeni români răniţi în atac, bărbatul a suferit o fractură şi a fost externat din spital, însă partenera sa este, în continuare, în stare gravă.

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor britanice, 4 persoane au fost ucise în atacul de ieri şi alte 29 sunt internate în spital, între care 7 în stare critică.

Într-o declaraţie făcută în aceastp dimineaţă, premierul Sorin Grindeanu a anunţat că a avut un permanent dialog cu ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache şi cu reprezentanţii Ministerului de Externe.

Grindeanu a mai spus că îi felicită atât pe ambasadorul României la Londra cât şi pe reprezentanţii MAE pentru modul în care au gestionat situaţia, amintind în context de faptul că în urma atacului au fost răniţi şi doi cetăţeni români, o femeie şi un barbat, femeia suferind un accident foarte grav. 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 23 Martie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste