2017, an de foc pentru înzestrarea Armatei României

Mâine va avea loc o şedinţă a Consiliului de Planificare a Apărării în care vor fi stabilite obiectivele programului de modernizare şi inzestrare a Armatei României.

2017 va fi un an de foc pentru înzestrarea Armatei României, consideră Mircea Duşa, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare din Ministerul Apărării, în condiţiile în care este pentru prima dată după mulţi ani când apărarea are un buget de 2% din Produsul Intern Brut.

El a precizat că mâine va avea loc o şedinţă a Consiliului de Planificare a Apărării în care vor fi stabilite obiectivele programului de modernizare şi inzestrare a Armatei României.

"Am declanşat un proces de analiză pentru a stabili cele mai importante obiective pe care să le finanţăm în acest an şi chiar mâine dimineaţă o să avem Consiliul de Planificare a Apărării, în care vom stabili aceste obiective şi, sigur, după aceea vom trece la procedurile financiare şi legale de a promova aceste obiective. Ele se referă la Forţele Terestre, cât şi la Forţele Aeriene şi, sigur, nu în ultimul rând la Forţele Navale", a spus Dușa.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Martie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste