Kovesi: Activitatea DNA Ploieşti nu trebuie afectată de un caz izolat

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat joi că a lăudat şi va lăuda în continuare activitatea DNA Ploieşti, deoarece procurorii de acolo au avut o activitate

Procurorul Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi consideră că activitatea DNA Ploieşti nu trebuie afectată de un caz izolat cum este cel al procurorului Negulescu.

Şefa DNA a făcut aceste declaraţii dupa şedinţa de bilanţ a DIICOT.

Ea s-a referit la înregistrarea apărută în spaţiul public, în care procurorului Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti i se atribuie un dialog cu o femeie căreia îi oferă informaţii din dosare penale.

Femeia din înregistrare ar fi soţia unui afacerist local arestat într-un dosar de corupţie iar bărbatul despre care se spune că este procurorul Negulescu foloseşte şi un limbaj injurios l-a adresa unor superiori.

Inspecţia judiciară  s-a autosesizat în acest caz.  

"Laud activitatea DNA Ploieşti, am lăudat-o şi o s-o laud în continuare câtă vreme colegii de acolo si-au făcut treaba. Faptul că este o cercetare disciplinară în curs nu înseamnă că procurorii din DNA nu şi-au îndeplinit treaba. Haideţi să aşteptăm rezultatul inspecţiei să vedem dacă a fost un procuror implicat în acea discuţie sau nu a fost, să vedem ce s-a întâmplat şi nu pot să comentez acest subiect", a spus Kovesi.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 16 Februarie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste