Dragnea salută promulgarea Legii privind eliminarea a 102 taxe

Liderul social democraţilor precizeză că toate măsurile prevăzute în Legea de eliminare a celor 102 taxe nefiscale se regăsec în proiectul de buget pe care Guvernul îl va prezenta în Parlament.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea,salută promulgarea de către şeful statului a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale.

Într-o postare pe Facebook, liderul social democraţilor precizeză că toate aceste măsuri precum şi cele deja adoptate de executiv se regăsec în proiectul de buget pe care Guvernul îl va prezenta în Parlament.

Totodată Liviu Dragnea subliniază că prevederile legii ar fi putut intra în vigoare încă de la 1 ianuarie dacă s-ar fi înţeles că este vorba de măsuri de reducere a birocraţiei.

"Salut promulgarea de către Președintele României a Legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale!
Măsurile cuprinse în această lege puteau intra în vigoare încă de la 1 ianuarie dacă se înțelegea că este vorba de măsuri firești de reducere a birocrației și, la urma urmei, de respect al statului față de cetățean.
Așa cum am anunțat deja, am prevăzut în proiectul de buget cu care Guvernul va veni în Parlament eliminarea acestor taxe, precum și celelalte măsuri economice adoptate deja sau pe care le vom adopta",
scrie Dragnea pe Facebook.

Printre taxele eliminate pe baza Legii se numără taxa radio tv, timbrul de mediu, mai multa taxe consulare şi de cetăţenie, pentru eliberarea paşaportului sau cele pentru pierderea sau modificarea unor acte.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 6 Ianuarie 2017
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste