Ministrul de Interne: Alegerile parlamentare, corecte și transparente

Ministrul Dragoș Tudorache a apreciat că alegerile parlamentare au fost corecte și transparente, existând doar incidente electorale minore.

Alegerile parlamentare de ieri s-au desfăşurat în condiţii de corectitudine şi transparenţă, incidentele înregistrate fiind puţine şi minore, a spus astăzi ministrul de interne, Dragoş Tudorache.

Într-o conferinţă de presă organizată cu puţin timp în urmă el le-a mulţumit cadrelor din minister pentru felul în care au asigurat buna desfăşurare a procesului electoral.

"Au fost incidente electorale pe care le-aş considera minore, raportat la experienţa altor alegeri şi raportat la scară naţională şi la cadrul general în care aceste alegeri s-au desfăşurat. Au fost înregistrate 473 de sesizări, din care 211 nu s-au confirmat, 104 infracţiuni, 141 de persoane cercetate. Vom ieşi cu un comunicat de presă în care veţi avea toate datele cu privire la numărul de incidente, la numărul de verificări care au fost făcute şi în cursul zilei de ieri şi ce se întâmplă cu ele la acest moment", a spus Tudorache.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 12 Decembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste