PSD susţine înfiinţarea unui nou centru medical de urgenţă în Bucureşti

PSD susţine înfiinţarea unui centru medical de urgență la București, conectat cu alte opt spitale municipale din țară, dotate corespunzător.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit şi despre banii pentru acest proiect.

"Am stabilit resursele necesare pentru aceste programe. Întreaga investiţie pentru aceste opt plus unu spitale se ridică undeva la 3,5 miliarde de euro. Din fondul suveran de dezvoltare şi investiţii, 3,5 miliarde, 300 de milioane din Programul Operaţional Regional, fonduri europene, 800 de milioane de euro de la bugetul de stat. Acest complex, acest spital republican se apropie de un miliard de euro", a precizat liderul PSD.

Liviu Dragnea candidează, din nou, pentru un mandat de deputat în Teleorman.

Președintele PMP, Traian Băsescu, a fost prezent la Hunedoara pentru lansarea candidaţilor partidului la alegerile parlamentare.

El a declarat în cadrul unui miting electoral că natalitatea este una dintre marile probleme ale României.

"Obligaţia noastră este să creăm condiţii familiilor să aibă copii. Va trebui ca în perioada următoare să avem în vedere faptul că mamele, taţii trebuie să-şi lase copiii la creşă după doi ani, ceea ce înseamnă că trebuie să pornim rapid un program de construcţie de creşe pe lângă primării", a explicat Băsescu.

Traian Băsescu deschide lista PMP pentru Senat în Bucureşti.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat la Timişoara că niciuna din promisiunile electorale ale fostei guvernări pentru judeţul Timiş nu a fost respectată. Una dintre acestea este dezvoltarea infrastructurii.

"Toate promisiunile făcute pentru judeţul Timiş de guvernul PSD sunt la stadiul de minciună. Nimic onorat din tot ceea ce a promis, nimic onorat din ceea ce s-a angajat PSD în programul de guvernare. Şi atunci vin şi vă întreb: de ce am mai vota în acest moment PSD? Răspunsul şi-l va da clar fiecare la momentul oportun", a apreciat liderul PNL.

Alina Gorghiu deschide lista PNL pentru Senat în judeţul Timiş.

 
 
 

www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 5 Decembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste