PMP îl susţine Traian Băsescu la funcţia de premier al României

PMP susţine pe Traian Băsescu pentru funcţia de premier, a declarat la un miting electoral preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac.

"Trebuie să conştientizăm un lucru extrem de important, şi anume că singurul om politic care are şi experienţă şi forţă şi viziune şi dorinţa de a schimba mai departe în bine ţara este preşedintele nostru, dl Traian Băsescu, cel care va fi primul ministru al României!", a spus Tomac.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, este convins că PSD Caraş Severin îşi va atinge obiectivul propus în aceste alegeri parlamentare, 3 deputaţi şi 1 senator.

"Eu am certitudinea că şi la Caraş PSD-ul va câştiga, va câştiga substanţial şi spun asta gândindu-mă la valoarea umană a candidaţilor noştri, ţinând cont de substanţa şi consistenţa programului de guvernare. Fără îndoială, românii vor da şi în Caraş un vot masiv PSD-ului. Oricum, PSD-ul câştiga, dar pe noi ne interesează să obţinem şi acest target pe care ni l-am propus, un senator şi 3 deputaţi", a apreciat Iordache.


Reprezentanţii ALDE sunt încrezători în victoria lor la alegerile de duminica viitoare.

Deputatul Octavian Popa este unul dintre ei.

"Avem cel mai bun program economic, partidul are lideri puternici şi competenţi, peste 11 oameni care au deţinut şi au exercitat cu succes funcţia de miniştri. Avem mai mulţi secretari de stat, a căror activitate a fost mult mai bună decât activitatea celor de acum", a declarat Octavian Popa.

Octavian Popa candidează pentru un nou mandat în judeţul Tulcea.

PNL crede că cel mai bun program antisărăcie pe care îl poate avea România este un program axat pe educaţie, a declarat la Craiova deputatul liberal Raluca Turcan.

"Motivarea şi stimularea profesorilor la intrarea în sistem, buna pregătire a lor prin şcoli de profesori, mai exact masterate didactice, astfel încât în corpul profesorilor din România să fie profesori bine pregătiţi şi care îşi fac datoria faţă de tineri, părinţi şi faţă de societate în general", a afirmat candidata liberală.
 

Deputatul Szabo Odon candidează din partea UDMR pentru un nou mandat în judeţul Bihor.

El  a declarat în cadrul unei întâlniri cu electoratul din localitatea Finiş că programul electoral al UDMR prevede iniţierea unor măsuri în domeniul educaţiei, reducerea materiei de studiu, corelarea salariilor pentru cadrele didactice, relansarea învăţământului profesional, dar şi continuarea renovării instituţiilor de învăţământ, se arată în comunicatul UDMR.

Senatorul Cristian Bodea candidează pentru un nou mandat pe lista Partidului Ecologist în Bucureşti.

El prezintă câteva dintre proiectele formaţiunii pe care o reprezintă.

"Învăţământ pragmatic, un învăţământ orientat pe nevoile pieţei de azi, pe nevoile vieţii de azi şi pregătirea copilului pentru viaţă, drumuri moderne, investiţii în infrastructură la fel cum este şi cu spitalele, răspunderea magistraţilor, un alt proiect pe care l-am depus, proiectul meu prevede în 30 de zile plătirea prejudiciului, în acelaşi timp, în 30 de zile trebuie să se îndrepte împotriva magistratului şi magistratul care repetă greşelile trebuie dat afară! Şi taxe reduse!", a explicat Bodea.

Din agenda electorală a zilei:

-Liberalii au programată o conferinţă de presă la Constanţa.
-La Ploieşti, reprezentanţi ai UDMR vor prezenta presei de la ora 13:00 programul politic al UDMR.
-Europarlamentarul Norica Nicolai susţine o conferinţă de presă la sediul ALDE din Braşov.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 4 Decembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste