Ce le urează politicienii românilor, de 1 Decembrie

De Ziua Naţională au transmis mesaje președintele, premierul şi oamenii politici prezenţi la parada militară de la Arcul de Triumf.

De Ziua Naţională, preşedintele Klaus Iohannis le transmite felicitări tuturor românilor:

"1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte. În această zi specială, să celebrăm trecutul şi să privim cu optimism spre viitor. Aniversarea Marii Uniri este despre libertate, despre cum se poate împlini un ideal, dacă toate energiile unei naţiuni sunt puse în slujba unui ţel comun. Semnificaţia acestei zile să ne fie permanent o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară prosperă, demnă şi unită în jurul unor proiecte majore. La Mulţi Ani, dragi români, oriunde v-aţi afla! La Mulţi Ani, România!", a urat Klaus Iohannis.

Premierul Dacian Cioloş a declarat că 1 Decembrie 1918 reprezintă un miracol al istoriei, în spatele căruia s-au aflat oameni care au ştiut să viseze şi să pună în aplicare cu stăruinţă idealul Unirii.

De Ziua Naţională au transmis mesaje şi oamenii politici prezenţi la parada militară de la Arcul de Triumf.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că politicienii au responsabilitatea de lăsa viitoarelor generaţii o Românie prosperă, cu oameni buni.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că 1 Decembrie trebuie să rămână un simbol al unităţii şi solidarităţii românilor.

Un mesaj de unitate şi solidaritate a venit şi din partea copreşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

De Ziua Naţională, preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a scris pe o reţea de socializare că îi doreşte României prosperitate, curaj şi pragmatism.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 1 Decembrie 2016
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste